ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τα άρθρα σας στο : musicremn@gmail.com

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν τόσες μέρες να επικοινωνήσω μαζί σας. Αυτόν τον καιρό της απουσίας μου, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ήδη, και τι δεν έγινε, τι δεν είδαν τα μάτια μας και τι δεν ακούσαν τα αυτιά μας.
Όλοι μας έχουμε σωπάσει και μοιάζουμε παράλυτοι, μπροστά στους προδότες, τους εμπόρους της χώρας, τους ξεπουλητές της ζωής μας, τους νέους δικτάτορες, τους......
καταστροφείς της ιστορίας. Οι λύκοι κρυμμένοι πίσω από τις δορές προβάτων, που τους έχουν δώσει οι προστάτες τους, με μειλίχιο τρόπο και επικοινωνιακά τερτίπια, προχωρούν το σχέδιο απρόσκοπτα. Προσπαθούν να ναρκώσουν το λαό και κατόπιν ανενόχλητοι να μοιράσουν τα κομμάτια μας. Το σχέδιο είναι πλέον φανερό ακόμη και σε αυτούς που κωφεύουν και κλείνουν τα μάτια μπροστά σε αυτό που έρχεται-ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-είναι το σύνθημα τους. Το χειρότερο είναι ότι οι μεγάλοι εχθροί είναι μέσα στη χώρα. Κάθονται αναπαυτικά στα έδρανα που εμείς οι ηλίθιοι τους δώσαμε. Τρώνε από τον ιδρώτα μας και πίνουν το αίμα μας. Σπαταλούν τους πόρους. Τα κάνουν πλακάκια μεταξύ τους. Οι πάντες ατιμώρητοι. Τα προκοίλια μεγαλώνουν απ'το φαγοπότι σε βάρος του μισθωτού και του συνταξιούχου. Η εθνική περιουσία, υπογείως, αλλά σταθερά, βγαίνει στο σφυρί. Ποιός έφερε το πλοίο γεμάτο παράνομους? Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να έχουν σε ομηρία μιά χώρα ολόκληρη? Τι παιχνιδάκια παίζει ο Jeffry και η παρέα του? Γιατί ο Αβουρής δεν κάθεται στο σκαμνί, σαν ο αρχιερέας της διαφθοράς και του ξεπουλήματος? Γιατί η Αγγελοπούλου είναι δημόσιος υπάλληλος? Με τι θράσσος οι χιτλερικοί γερμανοί ζητάνε και άλλες θυσίες? Πόσο φθηνά θέλουν επιτέλους να μας αγοράσουν? Η απάντηση-ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ-. Τα ερωτήματα πολλά για όλους μας. Όλα όμως έχουν μία και μόνη απάντηση-ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ-. Πρέπει να τους αφήσουμε? Πρέπει να εμπιστευθούμε κάποιον απ'αυτούς, να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια του? Πρέπει να αφήσουμε τους εισβολείς του ΔΝΤ και της συμμορίας του, να μας υποδουλώσουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι? Δεν νομίζω. Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Καταλάβετε ότι το σπίτι μας καίγεται και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σβήσουμε τη φωτιά και να στείλουμε τα λαμόγια στη φυλακή.
Εύχομαι σε όλους σας δύναμη και κουράγιο.