ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τα άρθρα σας στο : musicremn@gmail.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΛΟ Η ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ

 
  1. Φτιάξτε έναν νέο φάκελλο στην επιφάνεια εργασίας η χρησιμοποιήστε έναν υπάρχοντα που θέλετε να κρύψετε από αδιάκριτα βλέμματα.
  2. Κρατήστε πατημένο το alt και πληκτρολογείστε στο αριθμητικό πληκτρολόγιο 0160-ΠΡΟΣΟΧΗ...στο αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλιώς δεν θα δουλέψει η ρουτίνα. Κατόπιν αφήστε το alt. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει γραμμένο τίποτα και έχει μείνει μία παύλα στο σημείο..... του ονόματος.
  3. Δεξί κλικ στο φάκελλο και επιλέγουμε properties >Customize>change icon και διαλέξτε έναν απ’τους λευκούς (δεν έχει σημασία ποιόν). Θα δείτε ότι ο φάκελλος εξαφανίστηκε και στη θέση του έμεινε μία παύλα, αλλα ακόμα μπορείτε να τον ανοίξετε (όπως δείχνει η αρχική εικόνα).
  4. Σύρτε τον στα My documents η όπου αλλού θέλετε
  5. Δεξί κλικ και ξαναπηγαίνετε properties και επιλέξτε Hide>OK Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέξτε “Αpply changes  to this folder only” (Για να μην γίνει ζημιά στους υπόλοιπους φακέλλους).
  6. Τώρα, όπως είστε στο “My documents” η στο σημείο που έχετε βάλει το φάκελλο, πηγαίνετε στο “Toolsκαι επιλέξτεFolder Options” και κατόπιν  View
  7. Eκεί θα δείτε το Hidden files and folders
  8. Υπάρχουν 2 επιλογές  Do not show hidden files…..” & “Show hidden files….
  9. Επιλέγοντας “Do not……..” θα δείτε ότι ο φάκελλος εξαφανίστηκε τελείως
  10. Τώρα αν θέλετε να εμφανιστεί πάλι , κάνετε τα βήματα 8-9 και επιλέγετε Show………Θα εμφανιστεί και πάλι σαν μία μικρή παύλα.