ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τα άρθρα σας στο : musicremn@gmail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Θα ήθελα σήμερα, να καταθέσω κάποιες σκέψεις, απορίες ίσως, που πιθανόν βασανίζουν πολλούς από εσάς. Καθώς αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, που δημιούργησε και φέτος μια ψευδαίσθηση ευδαιμονίας και μπαίνοντας σε μιά νέα πραγματικότητα-έτσι γίνεται πάντα-έχω να σχολιάσω διάφορα θέματα. Ένα θέμα-απορία-είναι το γιατί κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο Ααρών Αβούρης? Γιατί κάθησε στο σκαμνί μόνο ο εκ δεξιών
καθήμενος του Τσοχατζόπουλος? Δεν γνώριζε? (ο αδελφός του ήταν στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες). Γιατί δεν ελέγχθηκε για το colpo grosso του χρηματιστηρίου? Ίσως δεν είναι ο μόνος, αλλά ήταν ο προθυπουπουργός-υποτίθεται-. Το παρακμιακό ΠΑΣΟΚ, με το θράσσος που το διακρίνει, τον κάλεσε μαζί με τον Jeffry, να γιορτάσουν την ίδρυση του κόμματος, που κατά κύριο λόγο έφερε τη χώρα στην λιμοκτονία. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τα αυτονόητα, που όλοι γνωρίζετε. 
Ένα άλλο θέμα-της καθημερινότητας-που αγγίζει όλους και θα μπορούσε να είναι καταγγελία, είναι η απάτη των αλυσίδων super market. Kαθημερινά βομβαρδιζόμαστε από spot για δήθεν μειώσεις τιμών κλπ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κάθε μέρα όλο και τις τσιμπάνε προς τα πάνω. Η απάτη είναι απλή. "Ανεβάζουμε...ανεβάζουμε και μετά κάνουμε προσφορά για να πάει το προιόν εκεί που ήταν προ αύξησης. Αυτό , βέβαια, γίνεται σε κάποια προιόντα, έτσι για να έχουν άλλοθι. Τα υπόλοιπα όλα προς τα πάνω. Και γιαυτούς που λένε "Υποστήριξη στα Ελληνικά προιόντα" λέω τούτο: Μάλλον δεν έχουν πάει για ψώνια ποτέ, γαι να δουν τις τιμές φωτιά των περίφημων Ελληνικών προιόντων.Σε αυτό το σημείο καταγγέλω τη σαθρή και υποταγμένη κυβέρνηση που αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή.
Είναι πολλά που θα μπορούσε κάποιος να πει, αλλά θεωρώ ότι όλοι έχετε εμπειρία και γνώση του θέματος, απλά όπως είπα καταθέτω σκέψεις. 
Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να πω σε όλους. "Μην γίνεστε σκυλοτροφή των γερμανών" και να θυμάστε πάντα ότι το σύνθημα πρέπει να είναι

                                   BOW TO NONE